In De Diamantfabriek Over Aanmelden Bestuur Uitblinkers Ontwerpers Contact Sponsors

In De Diamantfabriek Festival

In De Diamantfabriek 2018 was een groot succes!
Op 6 en 7 april vond het festival plaats in CREA Amsterdam. Twee dagen lang werd het hele gebouw gevuld met muziek, theater, beeldende kunst en veel meer activiteiten. Een uitgebreid cultureel festival voor een studenten prijsje.
 

We kijken nu al uit naar idd 2019! Denk jij dat je het beter kan en lijkt het je leuk om naast je studie een cultureel festival te organiseren? Meld je dan aan voor het bestuur van 2019. Of kan je het design naar het volgende level brengen? Meld je dan aan als grafisch ontwerper. 

 

Over Ons

In De Diamantfabriek festival wordt georganiseerd door een groep enthousiaste studenten. Onze organisatie bestaat uit vijf bestuursleden met elk een eigen commissie, een grafisch ontwerper en een webdesigner

Idd programmeert jong talent zodat zij een kans hebben om in Amsterdam op een festival te kunnen staan. Een festival voor en door studenten, toegankelijk voor heel studerend Amsterdam. 

Wij willen dat de volgende editie nog beter wordt dan dit jaar! Heb jij hier ideeën voor en lijkt het je leuk om een cultureel evenement te organiseren? Meld je dan nu aan als bestuurslid!